Thursday, February 19, 2009

MENJANA PENDAPATAN MELALUI ONLINEWANG DI DUNIA ICT

Selamat Datang ke kelab hujung jari orang PORT DICKSON
kelab di hujung jari ialah sebuah "kelab Maya" yang menyatukan ahli-ahli yang mempunyai tahap pemikiran yang sama untuk memperolehi apa yang tidak mungkin dikecapi sekiranya melakukan secara bersendirian.

Dengan semangat bekerja bersama-sama, berkongsi sesuatu dengan mereka yang tersayang dan dengan menggunakan sistem yang telah diuji dan digunakan, dapatlah kita merealisasikan hasrat tersebut.

Sebuah program Yang Memberikan Pendapatan Yang Berterusan Berkonsepkan Sumbangan.(gifting)

Sistem franchise.
Bukan MLM.
Bukan Skim Cepat Kaya.
Bukan Pelaburan Internet Haram.
Bukan Jual Beli Saham.
Wang Pos atau surat Berantai

MATLAMAT PROGRAM:

Matlamat program ini ialah untuk mendedahkan seramai mungkin rakan-rakan kita khususnya di kalangan orang-orang melayu ke dunia ICT walaupun ramai menganggap yang mereka sudah mahir dalam bidang ini.

Berapa ramai yang menggunakan Internet sebagai “sahabat” mereka untuk menyelesaikan masalah harian seperti membayar bil, membeli barangan yang di perlukan, membeli tiket bas, tren mahupun kapalterbang? Mengapa masih ramai di antara kita masih sanggup berbaris panjang di kaunter-kaunter bayaran hanya untuk membayar bil letrik, air mahupun astro?

Lebih panjang barisan atau lebih sesak pejabat pos atau pusat bayaran setempat membuktikan ramai di antara kita yang masih tidak menerima hakikat bahawa Internet sebenarnya boleh membebaskan mereka daripada masalah tersebut.

Selain menggunakan ICT untuk kemudahan harian, program ini telah pergi selangkah lagi untuk mendekatkan orang awam dengan dunia Internet dengan memiliki laman web mereka masing-masing atau sekurang-kurangnya memiliki blog masing-masing untuk meletakkan diri mereka bersama jutaan “rakyat” lain di dunia maya yang dipanggil Internet.

Dan, yang akhir sekali, matlamat program ini ialah memberikan ganjaran kewangan kepada mereka yang telah mendapat manfaat dari program ini apabila mereka mengenalkan sistem ini kepada rakan-rakan mereka.

Hanya dengan menggunakan sistem ini dan memberitahu kepada rakan-rakan dan apabila mereka juga menggunakan sistem ini, ganjaran yang teramat istimewa menanti anda.


SYARAT:


1.MEMPUNYAI EMAIL SENDIRI2.

MEMPUNYAI AKAUN LIBERTYRESERVE:

KEAHLIAN - LR8 (disebut Libertyreserve Dollar ) LR8 BERSAMAAN RM35.00

PLAN 3 BAHAGIAN


1.PERSONEL MATRIX (PM1-PM4)


2.MATRIX GLOBAL 1 (GM1)


3.MATRIX GLOBAL 2


(GM2)HIRAKI PERIBADI-BAYARAN KE WALLET ADALAH REALTIME


1.MATRIX1: 2level mendapat LR4 setiap level($4)Boleh menaja seramai mungkin di level 1


Pendapatan LR8($8)yang pertama akan dibawa ke MATRIK2


2.MATRIX2: 4level mendapat LR2 setiap level($2)dibayar kepada 4 upline diatasPendapatan LR8($8)yang pertama akan dibawa ke MATRIK3


3.MATRIX3: 8level mendapat LR1 setiap level($1)dibayar kepada 8 upline diatasPendapatan LR8($8)yang pertama akan dibawa ke MATRIK4


4.MATRIX4: 16level mendapat LR0.50 setiap level($0.50)dibayar kepada 16 upline diatasDalam contoh dibawah kiraan dibuat sekiranya kenalkan 4 kerana pendekatan kumpulan kita ialah mengenalkan 4 secara terus untuk mendapat pendapatan maksima diMATRIX GLOBAL 1 (GM1)Syarat layak masuk matrik -

kenalkan 2 rakan Matrix-1x2x10,disusun oleh sistem Setiap ahli dalam jaringan,kita dapat LR2($2)Maintenance bulanan LR20($20)Beli kupon maintenance antara 2hb - hujung bulan Kupon dibeli dengan membayar LR20 secara manual setiap bulan (Servis Centre telah di ujudkan untuk membantu para ahli ).

Sekiranya ada yang tidak maintain, akan berlaku compress,dan jika 3 bulan berturut-turut tidak maintain,nama akan dikeluarkan terus dari MATRIX GLOBAL.

MATRIX GLOBAL 2(GM2) Syarat layak masuk matrik - mendapat >LR100($100) selama 3 bulan berturut-turut Sekiranya ada yang tak maintain,orang lain boleh potong dan masuk dalam matrik ini.

Setiap ahli dalam jaringan,kita dapat LR5($5)Maintenance bulanan LR50($50)Beli kupon maintenance antara 2hb - hujung bulan Kupon dibeli dengan membayar LR50

kepada SERVIS CENTRE secara manual Tambahn $3 di kenakan oleh servis centre .

untuk pendaftaran: BANK IN RM 35.00
KE AKAUN MBB: NO AC 1550 4168 9732
:riza binti abdullah

selepas bank in sms nama,jumlah, masa dan tarikh ke no hp.0132227299/ - sms atau email nama penuh,ic,no tel,pilih nama-nama khas untuk soalan keselamatan jika anda terlupa kata laluan/password seperti nama binatang,nama ibu dan hantar kepada

DAN MASUKKAN KOD:NB73598513
pada ruanganFirst time visitor Please key in your introducer’sUser

---------------------------------------------------------------------------------

KELAB BEBAS HUTANG:

Laman web kelab maya orang perak:
http://www.suredebtfreeclub.com/index.html

---------------------------------------------------------------------------------------
SILA LIHAT INFO-INFO TENTANG PERNIAGAAN DI INTERNET:

Bicara Jutawan Internet Malaysia Dr Irfan Khairi Di TV3.
http://www.youtube.com/watch?v=c58GHbBYFhc&feature=relatedLl
Seminar Gerak Usahawan Internet DR Irfan Khairi TV3.
Dr Irfan Khairi Di TV9
Contoh Lain:
Perniagaan Di Internet:
Penyanyi waheeda Wasini Juga Menjalankan Perniagaan Di Internet:
Sebenarnya Terlalu Banyak Maklumat-Maklumat Tentang Perniagaan Internet Yang Betul Dan Tidak Menyalahi Undang-Undang Dan Akta Bank Negara Yang tidak di Ketahui Oleh Orang-Orang Melayu Dan Ramai Kalangan orang Melayu Mendapat Maklumat Yang Salah Tentang Sesuatu Perniagaan Di Internet Malahan Kebanyakan Maklumat-Maklumat Yang Menakutkan Tentang Perniagaan Di Internet Datangnya Dari Rakan-Rakan Mereka Yang Buta Tentang IT.
Malahan Seumur Hidup Mereka Tidak Pernah Melayari Internet Apatah lagi Menekan Butang-Butang di Papan Kekunci Atau Keyboard Dan golongan Ini sebenarnyalah Dalang Yang Menakut-nakutkan orang melayu Mendekati Dunia ICt.
Dan Demi Masa Arus Teknologi Yang Begitu Cepat Berkembang Pesat Di Dunia Hari Ini Akan Menyebabkan Orang Melayu Akan Tertingal Jika Mengambil Sikap Takut-Takut atau Mengambil Langkah Tunggu Dan Lihat.
Carilah Orang Yang Betul Dan Mahir tentang Dunia ICT untuk KIta mendapatkan Nasihat.

No comments:

Post a Comment